Zhejiang Treatment

Vanuit de hoge bergen, die bekleed lijken met een prachtige groene deken van bamboe bladeren, vindt een rivier kronkelend haar weg naar de uitgestrekte kustlijn van de Chinese provincie Zhejiang. Zorgt en zorgt onderweg voor een betoverende sfeer. De hoofdstad van de provincie was eeuwenlang één de hoofdsteden van het Chinese keizerrijk en één van de grootste steden van de wereld. Mensen trokken van heinde en verre naar deze sprankelende en levendige stad.

Tegelijkertijd is Zhejiang ook een van de meest onherbergzame, koelste en natste provincies aan de Chinese kust. Aangepast aan het klimaat, ontstond een subcultuur waarin de Zhejiang Treatment haar oorsprong vindt. De traditionele leefwijzen en medische wetenschap werden gecombineerd met sereniteit en weldaad. Er werd gebruik gemaakt van het materiaal wat men het meest voor handen had, bamboe. De Zhejiang Treatment is een prachtige massage met bamboestokken, waarbij stijve spieren en pijnlijke gewrichten op een uiterst ontspannen wijze  worden behandeld.

Laat u betoveren door deze Zhejiang Treatment en droom mee naar keizerlijke sferen.

 

In deze training leren wij u de Zhejiang Treatment van 90 minuten aan. Deze behandeling bestaat uit:

 • Massage met aangenaam warme bamboestokken, traditionele Shēnzhǎn jīròu technieken waarbij de spieren worden opgerekt, afgewisseld met fijne manuele massage grepen.

Hierdoor kunt u in uw salon 3 behandelingen aanbieden:

 • Zhejiang massage van 30 minuten.
 • Zhejiang massage van 60 minuten.
 • Zhejiang Treatment van 90 minuten.

 

Sorteer op
 • Training Zhejiang Treatment dd 18-06-2024
  Training Zhejiang Treatment dd 18-06-2024

  Pakket 1 - Losse training

  ∙ U bestelt een losse training, zonder producten.

  Pakket 2 - Training + Startpakket

  ∙ 1x Zhejiang training
  ∙ Dit pakket bevat producten om uw behandelingen direct uit te kunnen voeren en een…

© 2018 - 2024 treatments-intern | sitemap | rss